Over ons.

In 2008 is Ovium opgericht door professionals met ruime ervaring in vastgoed en de financiële sector. Onze gezamenlijke expertise ligt op het gebied van structured finance en vastgoed, én juist op het snijvlak van beide. Individueel hebben we ieder onze unieke persoonlijke kennis, ervaring en creativiteit op gebied van bijvoorbeeld securitisatie, projectontwikkeling, treasury, modelling en business development.

Creatief, pragmatisch en hands-on. Wij zorgen dat het gebeurt.

Het team.

Ello Dusée

ello.dusee@ovium.nl
+31 6 2761 7174

Ello is trusted advisor van verschillende ondernemingen en trustkantoren, waar hij betrokken is bij complexe transacties zoals de faillissementsafwikkeling van Lehman Brothers en DSB.

De afgelopen 25 jaar heeft hij een indrukwekkende kennis en reputatie opgebouwd in de structured finance en securitisatie markt. Het liefst combineert hij zijn analytisch vermogen en praktische insteek bij (her)structurering van kapitaalmarkt transacties, zoals bijvoorbeeld een CMBS van IEF, het verkopen van hypotheek- en leningportefeuilles en het waarderen van derivaten. 

Ello heeft voorheen gewerkt bij AEGON’s bank Labouchere, ING Bank en ABNAMRO.

Sander Beekwilder

sander.beekwilder@ovium.nl
+ 31 6 2761 7175

Sander MSRE structureert en begeleidt onder andere vastgoed- en ontwikkelfinancieringen. Hij was betrokken bij FloriWorld in Aalsmeer, De Hallen in Amsterdam en de herstructurering van een CMBS transactie van IEF Capital.

De afgelopen 23 jaar heeft hij ruime kennis en ervaring opgedaan met structured finance, CMBS en RMBS, beleggingsfondsen, rente- en valutamanagement en cashflow gedreven business cases, in toenemende mate in de leisure industrie. Gecombineerd met zijn vastgoedkennis en liefde voor duurzame gebouwen helpt hij eigenaren, ontwikkelaars en ondernemers om samen tot financierbare plannen te komen.

Sander heeft gewerkt bij Fortis Bank, NIBC en ING Investment Management.

Jaron Rosegg

jaron.rosegg@ovium.nl
+ 31 6 4898 2092

Jaron adviseert en ondersteunt ondernemingen met complexe of grote financieringsstructuren. Hij heeft bijvoorbeeld voor Leaseplan rapportages over de portefeuille en voor investeerders opgezet, of software ontwikkeld voor een financieringsplatform voor handelsvorderingen.

In ruim 30 jaar heeft hij zowel unieke modelling- en programmeervaardigheden ontwikkeld als ook gedetailleerde kennis van kredietanalyses en juridische documentatie opgebouwd.  Hij houdt zich dan ook graag bezig met het modelleren van securitisatie transacties, data analyse, rating agency modellen en waardering van leningportefeuilles of derivaten.

Hij heeft gewerkt bij ABNAMRO en Principal Company.